Notícies 2014

jul 3, 2012

EL 31è. PREMI PANATHLON a FRANCESC GARCÍA GIMÉNEZEn el marc de la Festa Anual als salons de l’Hotel Urpí, va tenir lloc el lliurament del Premi Panathlon 2011 al senyor Francesc García Giménez, president i fundador del B. M. Pau Casals.

Categoria: 2012
.

El Sr. García, mestre de professió i gran afeccionat a l’esport i concretament a l’handbol va ser la persona escollida pels socis del Panathlon com a mereixedor de ser guardonat amb la 31ena. edició del Premi. Ha estat una persona vinculada des dels seus inicis al B. M. Pau Casals, en el qual hi porta més de trenta anys dirigint-lo. Ha editat el llibre commemoratiu dels 25 anys de vida d’aquesta entitat i ha rebut distincions per part de la Federació Catalana d’Handbol i ha participat en el Consell Municipal de l’Esport i en la organització del programa “Sabadell Ciutat Handbolicat 2011”

El president del Panathlon Club sabadellenc, Martí Sala, després de dirigir unes paraules a la nombrosa assistència que ens acompanyava, va ser l’encarregat de fer-li el lliurament, moment que va estar seguit per unes paraules d’agraïment del Sr. Francesc García.

La Festa de Cloenda va tenir un inici amb una exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec de gimnastes del Club Gimnàstic Catalunya i després de sopar, apart del lliurament del Premi, el reconegut artista sabadellenc Jordi Roca, va presentar la litografia que ell mateix ha pintat amb motiu dels 40 anys de vida panathlètica sabadellenca i que presenta una al·legoria dels valors d’amistat i esportivitat que són els objectius del nostre Panathlon. L’acte va ser conduït amb habilitat i destresa, com en ell és habitual, per Josep M. Antentas