Notícies 2014

gen 12, 2014

LA VUITENA EDICIÓ DEL PREMI A L'ESPORTIVITAT DECLARADA DESERTA.


DECLARAT DESERT EL PREMI A L'ESPORTIVITAT EN LA SEVA VUITENA EDICIÓ
Categoria: 2014

A la reunió del Jurat i després de la corresponent delibaració, va decidir declarar deserta la 8ena. edició del PREMI A L’ESPORTIVITAT, que s’atorga des de fa vàries temporades a aquelles accions que al marge dels resultats esportius o d’assoliments tècnics, denoten un esperit de respecte a l’adversari i la pràctica del joc net que ha de presidir qualsevol esdeveniment esportiu.

El Jurat que avalua les diferents actuacions mereixedores del guardó, d’acord a les normes que el regulen, el va declarar desert, ja que els expedients presentats per diferents persones, entitats i clubs no s’ajustaba a l’esperit i filosofia amb el que es va crear aquest reconeixement pels esportistes sabadellencs.

Els components del Jurat van entendre que atorgar el Premi a uns fets que no encaixaven plenament en el concepte que es desitja ressaltar, podria traïr els principis del mateix i va preferir declarar-lo desert.

El Jurat del Premi a l’Esportivitat, està format per components del Panathlon Club Sabadell i per representants de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell