Notícies 2014

des 2, 2013

L'ALCALDE DE SABADELL, J.C. SÁNCHEZ ENS VISITA


L´ALCALDE DE SABADELL, JOAN CARLES SÁNCHEZ AMB EL PANATHLON CLUB.
Categoria: 2013

El Panathlon Club Sabadell va convidar a l’alcalde de la ciutat a que ens fes un resum de l’actual moment esportiu, que viu la ciutat. Així, doncs Joan Carles Sánchez, acompanyat del Tinent d’Alcalde i Regidor d’Esports, Josep Ayuso i també pel Director d’Esports, Juan Emilio Romero van ser els convidats del mes de desembre.

"Bàsicament són tres les línies esportives en les quals ens movem: la col·laboració amb les entitats, les cessions d’espais: can Balsach al club Falcons i també de terrenys al Club de Tennis Sabadell i al Cercle Sabadellés. A la vegada acabarem les remodelacions a quatre camps de futbol i arreglarem el sostre del pavelló de l’OAR Gràcia, sense oblidar-nos d’acabar el complex de l’Olímpia”. Ressalta així mateix el poder d’integració de l’esport en els diferents barris de Sabadell. També va anunciar la redacció d’un nou llibre blanc de l’Esport.

Tot i la dificultat de portar grans esdeveniments esportius a la ciutat, degut a la inversió econòmica que representa, va destacar la organització del Campionat d’Espanya Absolut d’atletisme en pista coberta pel proper febrer i la possibilitat de tenir la “Final-Four” de water-polo femení.