Notícies 2014

oct 7, 2013

El MUNTANYENC JOAN CLOFENT


SET CIMS PER SUPERAR EL CÀNCER: JOAN CLOFENT AL PANATHLON SABADELL
Categoria: 2013

El Kilimanjaro (Àfrica), l’Aconcagua (Amèrica del Sud), l’Elbruz (Europa), la Piràmide de Carstensz (Oceania), el Mount MacKinley ó Denali (Amèrica del Nord), el Mount Vinson (Pol Sud) i l’Everest (Àsia), han estat els set cims que l’alpinista sabadellenc Joan Clofent ha conquerit en el període de tres anys (2009-2012). Ho va fer amb quasi 67 anys d’edat i amb 50 de soci de la Unió Excursionista Sabadell.

“Els 7 cims –explicava Clofent als socis del Panathlon Sabadell- és un component de viatge i d’aventura; és a dir va més enllà d’escalar una muntanya”. I així ho reflecteix el vídeo que l’acompanya en les seves dissertacions sobre aquest projecte que es va imposar per superar l’estat emocional que li produí –fa d’això vuit anys- el diagnòstic d’un càncer de bufeta.

En el terreny competitiu i sobre els 7 cims, Joan Clofent va resumir:” De tots ells, considero l´Aconcagua el més avorrit; el Mc. Kinley el més difícil, la Piràmide de Carstensz el més divertit i per descomptat l´Everest el més carismàtic.”

Extra: JOAN-CLOFENT-ELS-7-CIMS