Notícies 2014

oct 10, 2012

XAVIER MONCLÚS, DIRECTOR GENERAL DEL CENTRE D'ESPORTS SABADELLEl Panathlon Club Sabadell  va començar el curs 2012-2013, amb la presència de Xavier Monclús, director general del Centre Esports Sabadell S.A.D.  Amb el suport del president del club arlequinat Joan Soteras, varen fer una exposició de l’actualitat del futbol professional, principalment a la segona divisió “A”.

Categoria: 2012

“Els partits televisats son la clau de la supervivència, molt per sobre del taquillatge o del nombre del socis que pugui tenir un Club. Aquests drets televisius, conjuntament amb un nou reglament econòmic faran possible en els propers dos o tres anys evitar un “crack” en el món del futbol.”

Monclús amb àmplia experiència a l’empresa privada, també va exercir el càrrec de director general en el Nàstic de Tarragona, en el període que els tarragonins van arribar a la primera divisió.

“Hi han, però diferències entre el Nàstic i el Sabadell, principalment en la massa social i en les ajudes municipals, el Nàstic en rebia fins un 40 % i tenia més nombre de socis. Pel contrari aquí es fa més recaptació per taquilla i també l’any passat es van vendre 2500 samarretes del Centre d´ Esports”.

LA CONNEXIÓ JAPONESA. Joan Soteras va repassar els acords i va fer un esbós de l’immediat futur en les relacions amb els japonesos. “Són un grup d’inversors que van venir a nosaltres degut a l’ampliació de capital que havíem de fer. Tenen el 51%, hem cobrat el pactat i per ara no s’han posat en la nostra manera de treballar. Tenim uns acords i possiblement abans d’acabar l’any puguem veure un jugador japonès en el primer equip, així com altres intercanvis en diferents àrees. No ens hem d’oblidar que tot inversor busca fer negoci.”

Adequar l’estadi municipal, segons la reglamentació vigent, expandir el Centre d´ Esports per l’àrea vallesana i veure el camp ple com el dia de l´ Eibar -13000 espectadors- són alguns dels projectes de actuals i de futur del C. E. Sabadell.